Αρχή και τέλος μου - Αθηνά Μπούτιβα

 


Καλημέρα βιβλιοφιλοι μου και καλό μήνα με υγεία αγάπη και χαρά ! Εύχομαι καλό φθινόπωρο σε όλους. Η σημερινή παρουσία αφορά το βιβλίο της συγγραφέως Αθηνά Μπούτιβα " Αρχή και τέλος μου " που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο.

Ένα μυθιστόρημα που τα κλείνει όλα μέσα του , έρωτα , αγωνία , πάθος , έγκλημα , ζήλια , εξαπάτηση , φθόνο μα πάνω απ'όλα αληθινή και πραγματική αγάπη ! 

Το συγκεκριμένο βιβλίο διαβάζεται τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα που δεν καταλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος πως έφτασες κι όλας στο τέλος. Η αγωνία για το τι θα γίνει παρακάτω το κάνουν τόσο απολαυστικό που ακόμα και για εκείνους που δεν τους αρέσουν πολύ τα ρομαντικά μυθιστορήματα , το συγκεκριμένο πιστεύω θα το λατρέψουν. 


Είναι τόσο γεμάτο σε εικόνες που σε κάνουν να μεταφέρεσαι εκεί που διαδραματίζεται η ιστορία . Η γλώσσα της συγγραφέως το κάνει τόσο αληθινό και τόσο πραγματικό που νιώθεις ότι νιώθουν και οι ήρωες . Αγαπάς , αγανακτείς , ερωτεύεσαι , θλίβεσαι , φοβάσαι και εσύ μαζί τους . Τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα και τόσο πολλά ! 

Ομολογώ πως μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί δεν ήταν το γνωστό και αναμενόμενο , δεν ήταν από αυτά τα βιβλία που μπορείς να προδικάσεις τι θα γίνει στο τέλος . Είχε ανατροπές και πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση! 

Από μένα 4.5/5 ⭐⭐⭐⭐✨

Περίληψη : 

Ο όρκος που είχε δώσει, δίχως να γνωρίζει την αλήθεια, ήταν άρρηκτα συνδεδεμένος με την πορεία της ζωής του. Ο έρωτας της Χρυσαυγής φάρμακο. Ήταν όμως αρκετός για να φέρει και τη λύτρωση; Η οικογένεια του Τάκη έδειχνε σαν να ήταν σημαδεμένη από τη μοίρα. Εκεί που άγγιζαν το απόλυτο, τους χτυπούσε ξανά. Η αναζήτηση του δολοφόνου θα γίνει σκοπός ζωής. Θα βρεθεί ο ένοχος; Ποια τα κίνητρά του; Όταν ο έρωτας πλέκεται με την πιο αιμοβόρα και αποτρόπαια πράξη, τότε ακόμη και ο πιο αθώος μπορεί να φαντάζει ως ο πιο ένοχος!




Σχόλια