Ο Κήπος - Γιώργος Τσιρακίδης


Καλησπέρα βιβλιοφιλοι μου! Επέστρεψα ! Είμαι εδώ να σας παρουσιάσω ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο "Ο Κήπος"  , μία ιστορία τρόμου του συγγραφέα Γιώργου Τσιρακίδη από τις εκδόσεις Momentum .

Είναι από το είδος των βιβλίων που τα διαβάζω απνευστί . Η ιστορία είναι χωρισμένη σε δύο μέρη στο πριν και το μετά γεγονός που την κάνει ακόμα πιο απολαυστική καθώς δεν σε μπερδεύει, δεν σε δυσκολεύει ίσα ίσα την απολαμβάνεις .

Ο συγγραφέας βάζει τις λέξεις εκεί που πρέπει για να σε τρομάξει , να σε βάλει στην ιστορία και να παρακολουθείς! Έχει αρκετά γρήγορη πλοκή γεγονός που το κάνει ακόμα πιο απολαυστικό γιατί δεν έχει περιττές περιγραφές . Οι περιγραφές και οι εικόνες είναι τόσες όσες χρειάζονται για να συνθέσουν το παζλ ενός πολύ δυνατού θρίλερ. 

Μπορούμε εύκολα να "διαβάσουμε" τους χαρακτήρες των ηρώων καθώς είναι επαρκώς ανεπτυγμένοι αν και θα ήθελα σε κάποια σημεία λίγο παραπάνω για να κατανοήσω καλύτερα κάποια σημεία .

Το φανταστικό και το πραγματικό μπλέκονται και δίνουν ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα. Τα κεφάλαια είναι μικρά γεγονός που δεν σε κάνει να βαριέσαι και να κουράζεσαι . Οι εικόνες που βάζει ο συγγραφέας σε βοηθούν να κλείσεις τα μάτια και να ζήσεις την ιστορία! Βέβαια αν είσαι από τα άτομα που δεν τους αρέσουν τα θρίλερ προτείνω να το διαβάσεις μέρα !


Δεν είχα διαβάσει ξανά κάτι παρόμοιο και ομολογώ δεν το μετάνιωσα καθόλου . Είναι τόσο όμορφα γραμμένο που στην αρχή νομίζεις ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και μετά κάνει την έκπληξη . 


Από μένα 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Περίληψη : 

Ο "Κήπος" είναι ένα σκοτεινό παραμύθι τρόμου και μαγείας.

Φυτά με θαυμαστές ιδιότητες, φάρμακα αλλά και φαρμάκια, ανθίζουν στην ιστορία της Ναυσικάς και του Μάρκου, που η τύχη τούς ορίζει να ζήσουν στο ίδιο σπίτι σε διαφορετικές εποχές. Να ζήσουν σε ένα σπίτι όπου ο κήπος του φιλοξενεί μια γωνιά για τον Διάβολο...

Μια ιστορία για το σκοτάδι, τον φόβο και τον θάνατο.

Μια ιστορία για να τη διαβάσετε με το φως ανοιχτό...


Σχόλια