The Heatwave - Κατερίνα Νταϊμοντ


Καλησπέρα βιβλιοφιλοι μου , σήμερα θα μιλήσουμε για ένα βιβλίο που αν δεν είχα πολλές υποχρεώσεις αυτές τις μέρες θα το είχα διαβάσει σε μια μέρα , μην σας πω σε 2 ώρες!! Το βιβλίο της συγγραφέως Κατερίνα Νταϊμοντ << The  Heatwave >> από τις εκδόσεις Υδροπλάνο.
Ένα φοβερό θρίλερ με αγωνία , σασπένς , εκπλήξεις, ανατροπές και ένα συνεχόμενο παιχνίδι της μοίρας . Εκεί που νομίζεις ότι βρήκες την λύση , με μια φοβερή αλλαγή η συγγραφέας σου ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα ! 
Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένα ταξίδι που υπόσχεται να το απολαύσεις μέχρι τέλους και στο τέλος να πεις << Τι κρίμα που τελείωσε ..>> ! 

Οι περιγραφές είναι τόσες όσες χρειάζονται για να σε βάλει μέσα στην ιστορία για να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σου η ιστορία βήμα βήμα, σκηνή με σκηνή , μυστικό το μυστικό!


Το κατατάσσω σε ένα από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα μέχρι στιγμής! 
Οι ήρωες νιώθουν πολλά , κάνουν λάθη , νομίζουν ότι ζουν το ιδανικό αλλά είναι όμως έτσι τα πράγματα;; Τα θέλω και τα πάθη τους μεγάλα , τα συναισθήματα είναι πολλά κάθε σελίδα αναβλύζει πάθη και μυστικά ! 
Μία ιστορία που έμεινε στη μέση , ένα παρελθόν το οποίο έρχεται και πάλι στο φως και σε κυνηγάει δεν μπορείς να του κρυφτείς , οι δαίμονες του παρελθόντος έρχονται και είναι ώρα να αναμετρηθεις μαζί τους !! 

Από μένα 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Περίληψη : 
Eνα καλοκαίρι. Ένας ξένος. Ένας δολοφόνος. Εκείνο το καλοκαίρι συνέβησαν δύο άσχημα γεγονότα: Ένας άγνωστος αφίχθη και παράλληλα, εξαφανίστηκε το πρώτο κορίτσι. Στον απόηχο του εγκλήματος που συγκλόνισε τη μικρή κοινότητα, η Φελέσιτι φαίνεται πως ήξερε περισσότερα από όσα άφησε να εννοηθούν. Όμως, δεκαέξι χρόνια μετά, η ζωή της γκρεμίζεται ξανά, όταν ένα δεύτερο κορίτσι εξαφανίζεται από τη γενέτειρά της. Τώρα, η Φελέσιτι πρέπει να επιστρέψει και να αντιμετωπίσει την αλήθεια, σχετικά με το τι συνέβη τότε. Μόνο εκείνη κρατάει τις απαντήσεις και είναι πιο τρομαχτικές από όσο θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Ο καύσωνας επέστρεψε. Το ίδιο και ο δολοφόνος.

Σχόλια