Ο ήλιος του μεσονυχτίου - Stephenie Meyer

 


Καλημέρα σας . 

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα βιβλίο που με γύρισε στα χρόνια της εφηβείας μου , ήταν η εποχή που βγήκε η σειρά βιβλίων της συγγραφέως Stephenie Meyer ,Twilight ,το Λυκόφως . Η συγγραφέας έγραψε το βιβλίο " Ο ήλιος του μεσονυχτίου "από τις εκδόσεις Ψυχογιός, είναι το πρώτο βιβλίο από την οπτική του Έντουαρτ , του βρικόλακα . 

Το συγκεκριμένο βιβλίο το λάτρεψα γιατί πραγματικά μέσα από κάθε σειρά του  κειμένου η συγγραφέας έχει καταφέρει να αποδώσει στο ύψιστο όλα τα συναισθήματα που νιώθει ο ήρωας του βιβλίου για την ηρωίδα . Βγάζει μια γλυκύτητα , μία τρυφερότητα και μεγάλη αγάπη , έντονα συναισθήματα πηγάζουν από κάθε σελίδα του βιβλίου . 

Η γραφή είναι απλή , κατανοητή και γεμάτη συναισθήματα , το βιβλίο είναι τόσο καλογραμμένο , με εικόνες και περιγραφές .


Οι περιγραφές του βιβλίου είναι τόσες όσες χρειάζονται και τόσο όμορφα γραμμένες ώστε να σε μεταφέρει στο κλίμα του βιβλίου , στον τόπο που περιγράφει , που ζει ο ήρωας αλλά και στην ψυχή του . Διαβάζοντας το είναι λες και βρίσκεσαι στο μυαλό του Έντουαρντ και στην ψυχή του ακούς , νιώθεις μαζί του . Η εσωτερική πάλη , το μίσος του ήρωα για τον εαυτό του ,που δεν μπορεί να είναι άνθρωπος και να μπορεί να ακουμπήσει, να αγαπήσει την ηρωίδα με κάθε τρόπο . 

Αν σας άρεσε  η σειρά Λυκόφως , σίγουρα χρειάζεται να διαβάσετε και αυτό . Είναι πραγματικά πολύ γλυκό βιβλίο , χωρίς να είναι καθόλου κουραστικό . 

Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα! 

Από μένα 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐


Περίληψη : 

ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΤΗΝ ΜΠΕΛΑ. Θα ήταν τόσο φυσικό σαν μια ελεύθερη πτώση: αβίαστο. Το να μην επιτρέπω στον εαυτό μου να την ερωτευτεί ήταν το ακριβώς αντίθετο της πτώσης: ήταν σαν να σκαρφαλώνω σε έναν γκρεμό, βάζοντας το ένα χέρι μετά το άλλο με κόπο, μια πράξη τόσο εξουθενωτική λες και είχα μόνο τη δύναμη ενός θνητού.

Όταν ο Έντουαρντ Κάλεν γνώρισε την Μπέλα Σουάν στο ΛΥΚΟΦΩΣ, γεννήθηκε μια θρυλική αγάπη. Μέχρι τώρα όμως, οι αναγνώστες είχαν ακούσει μόνο την πλευρά της Μπέλα. Επιτέλους, μπορούν να ζήσουν και την εκδοχή του Έντουαρντ.

Στον ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ, η Στέφενι Μάιερ μας μεταφέρει ξανά στον κόσμο που γοήτευσε εκατομμύρια αναγνώστες και μας χαρίζει ένα επικό μυθιστόρημα για την αβάσταχτη απόλαυση και τις ολέθριες συνέπειες της αθάνατης αγάπης.

Σχόλια