Τρεις βαθμοί μυωπίας , Ναταλία - Ηρακλής Γεωργαντής

 


Καλημέρα βιβλιοφιλοι μου! Να έχετε μια όμορφη μέρα και ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Σήμερα θα σας πω για ένα βιβλίο ανεμοστρόβιλο! Θα σας μιλήσω για το βιβλίο του Ηρακλή Γεωργαντή "Τρείς βαθμοί μυωπίας , Ναταλία" από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος. 

Το συγκεκριμένο βιβλίο υπόσχεται μια βόλτα με ένα τρελό τρενάκι συναισθημάτων , έρωτας , εκνευρισμός , στοχασμός , στεναχώρια και αγωνία είναι λίγα από τα συναισθήματα με τα οποία θα έρθεις σε επαφή από τις πρώτες κιόλας σελίδες. 

Είναι ένα βιβλίο που δυστυχώς παρουσιάζει την άγρια, άσχημη  πλευρά των ανθρώπων αλλά ταυτόχρονα και την γλυκιά , ρομαντική , προστατευτική πλευρά τους . 

Η γραφή του συγγραφέα δεν θα σε δυσκολέψει έχει απλή γλώσσα , με ποικιλία εικόνων για να σε εντάξουν μέσα στο κλίμα της στιγμής . 


Κατά τη διάρκεια ανάγνωσης του βιβλίου θα αναρωτηθείς για πολλά πράγματα όπως είναι η ζωή , για το πόση βαρβαρότητα μπορεί να κρύβει η ανθρώπινη φύση,για  τον έρωτα και τα λάθη που κάνουμε όλοι οι άνθρωποι . 

Το αξιοπερίεργο με αυτό το βιβλίο είναι ότι εκεί που διαβάζεις και έχεις νευριάσει τόσο πολύ ξαφνικά διαβάζεις την επόμενη σελίδα και νιώθεις να ερωτεύεσαι  . Νιώθεις τον αέρα της Ιταλίας να σε μαγεύει ! 

Αλήθεια ακόμα και τώρα που προσπαθώ να σκεφτώ τι να γράψω για το συγκεκριμένο βιβλίο , δυσκολεύομαι! Είναι σαν να βρίσκεσαι στο τρενάκι του λουνα παρκ και είσαι με κομμένη την ανάσα , νευριάζεις , αγαπάς , αναπολείς , αγχώνεσαι και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να το προσδιορίσεις τι νιώθεις . Ένα δυνατό θρίλερ μεταξύ βίας και ενός κυκλώνα συναισθημάτων. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διάβασα και τα υπόλοιπα βιβλία του συγγραφέα . 

Επίσης ήθελα να σας πω ότι το βιβλίο ανήκει σε μια τριλογία αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να διαβαστεί και το κάθε βιβλιο μόνο του .

Από μένα θα πάρει ένα 4.5/5 ⭐⭐⭐⭐✨ γιατί με νευρίασαν κάποιοι ήρωες! 

Περίληψη: 

Ένας όρος στη διαθήκη, τρεις αδελφές, σκοτεινά οικογενειακά μυστικά και ένα έγκλημα. Ένα πάρτι γίνεται αφορμή να διαρρεύσει το σκοτεινό μυστικό της οικογένειας. Οι πρωταγωνιστές αγωνίζονται να κρύψουν τα ίχνη της προηγούμενης ζωής τους, φτάνοντας ακόμα και στη συγκάλυψη ενός εγκλήματος. Για μία ακόμη φορά, το τέλος τούς φέρνει αντιμέτωπους με την αλήθεια που όλοι θα είχαν προβλέψει, αν –φυσικά– επέλεγαν να βλέπουν τα πράγματα χωρίς την ασάφεια που δίνουν στην όραση οι «τρεις βαθμοί μυωπίας»…

Σχόλια