Για μια υπέροχη ζωή - Robin Sharma


 Καλημέρα βιβλιοφιλοι μου τι κάνετε ; Σήμερα θα σας μιλήσω για το βιβλίο του Robin Sharma "Για μια υπέροχη ζωή" από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Το συγκεκριμένο βιβλίο ανήκει στα βιβλία αυτοβοήθειας , μιλάει ουσιαστικά για τους τρόπους , γι'αυτα τα μικρά μυστικά που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου. 

Το βιβλίο είναι γραμμένο σε 100 μικρά κεφάλαια τα οποία δεν ξεπερνούν συνήθως τις τρεις σελίδες. Με το να είναι μικρά τα κεφάλαια δεν κουράζουν και σε προδιαθέτουν ευχάριστα στο να το διαβάσεις . 

Το συγκεκριμένο βιβλίο όπως και το "Ο μοναχός που πούλησε τη Φεράρι" του ίδιου συγγραφέα με ξετρελαναν καθώς πέρα από το γεγονός ότι είμαι λάτρης των βιβλίων αυτοβελτίωσης αλλά ο συγκεκριμένος συγγραφέας δεν μιλάει για θέματα ουτοπικά . Ο τρόπος που γράφει είναι σαν να διαβάζεις τα λόγια ενός δασκάλου που με απλά λόγια προσπαθεί να σου δώσει να καταλάβεις κάποια μικρά βήματα για να αποκτήσεις μια υπέροχη ζωή . 


Αυτά που λέει δεν είναι υπερβολικά είναι μικρές αλλαγές στον τρόπο σκέψης και στον τρόπο της ζωής μας . Μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα θα διαβάσω κι άλλα βιβλία του συγγραφέα.

Περίληψη : 

Όλοι μας έχουμε ένα κάλεσμα που, αν το ακολουθήσουμε, θα μας οδηγήσει στο μεγαλείο.

Αν το επιλέξουμε, μπορούμε να αφήσουμε το σημάδι μας στον κόσμο.

Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια εκπληκτική ζωή, το βιβλίο αυτό είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός και πρακτικός οδηγός που θα σας εμπνεύσει να φτάσετε στην κορυφή, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

Γεμάτο πάθος και σπουδαίες ιδέες που θα σας προκαλέσουν και θα σας μεταμορφώσουν, είναι ένα από τα σπάνια εκείνα βιβλία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σας και θα ξυπνήσει τον καλύτερό σας εαυτό.

Κάντε σήμερα το τολμηρό βήμα και μάθετε τι κάνουν οι καλύτεροι σε κάθε τομέα για να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να: • Ανακαλύψετε τις προσωπικές πρακτικές των πραγματικά επιτυχημένων ανθρώπων.

• Εφοδιαστείτε με πανίσχυρα εργαλεία για να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή με τα επαγγελματικά σας.

• Μετατρέψετε, με συγκεκριμένες στρατηγικές, τις αποτυχίες σε ευκαιρίες.

• Φτάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

• Εφαρμόσετε επαναστατικές τακτικές για κορυφαία απόδοση.

• Προσελκύσετε πραγματικό πλούτο και ευτυχία.

• Αποκτήσετε εξαιρετική υγεία και ευεξία.

Από μένα 4.8/5 ⭐⭐⭐⭐⭐✨


Σχόλια