ΑΛΌΗ, ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ , ΚΙΣΘΟΣ ΠΡΟΠΟΛΗ : ΠΟΛΎΤΙΜΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΟΜΟΡΦΙΆΣ

Καλησπέρα βιβλιοφιλοι μου τι κάνετε;; Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πολύ ευχάριστο και εύχρηστο βιβλίο , λέγεται "ΑΛΌΗ, ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ , ΚΙΣΘΟΣ ΠΡΟΠΟΛΗ : ΠΟΛΎΤΙΜΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΟΜΟΡΦΙΆΣ " από τη συγγραφέα Αθηνά Μαλαπάνη . 
Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο προς τη φύση και τα μυστικά της " όπλα" ! Στο συγκεκριμένο βιβλίο η συγγραφέας μας αποκαλύπτει πάρα πολλές πληροφορίες και διάφορα μυστικά της φύσης που πολύ πιθανόν οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζαμε καν το ποσό πολύτιμα και χρήσιμα είναι για τον μέσο άνθρωπο.
Μας μιλάει για την αλόη , το γανόδερμα , το κισθό ή κιστό και την πρόπολη. Προσωπικά είναι γεγονός ότι πολλά από αυτά που διάβασα μέσα στο βιβλίο δεν τα γνώριζα και θα μπορούσαν να με είχαν βοηθήσει εδώ και καιρό . Η συγγραφέας με απλή κατανοητή γλώσσα και διάφορες αναφορές σε αρχαία κείμενα μας αναφέρει διάφορες περιπτώσεις στις οποίες η αλόη για παράδειγμα μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο και να δώσει μια ώθηση στον οργανισμό. Προσοχή! Η συγγραφέας δεν λέει ότι αυτά τα προϊόντα της φύσης μπορούν να γιατρέψουν τις ασθένειες αλλά ότι μπορούν να ανακουφίσουν τον πόνο και να δώσουν μια ώθηση στον οργανισμό μας . 
Το βιβλίο είναι ευχάριστο , διαφορετικό απ'ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα αλλά και πολύ χρήσιμο. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα πρεπε να λείπει από κανένα σπίτι . Είναι εύκολο στην ανάγνωση , η γλώσσα είναι προσεγμένη χωρίς να έχει φορτωμένο λεξιλόγιο . Είναι κατάλληλο για όλους και αρκετά ευχάριστο όχι μόνο δεν το βαριέσαι αλλά θέλεις να διαβάσεις ακόμα περισσότερα για να μάθεις και να βελτιώσεις διάφορους τομείς της ζωής σου . 
Αν θέλετε να προμηθευτείτε το βιβλίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την συγγραφέα καθώς πρόκειται για αυτοέκδοση. 
Το προφίλ της συγγραφέως είναι : @athina.malapani10
Από εμένα παίρνει 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Αν δεν το έχετε αγοράσει σας το προτείνω ανεπιφύλακτα είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο!
 

Σχόλια