Κεράκια Candle lab η καλύτερη συντροφιά ενός βιβλιοφαγου



 Καλημέρα βιβλιοφιλοι μου τι κάνετε; Σήμερα έρχομαι με ένα διαφορετικό άρθρο . Θέλω να μου πείτε εσείς πως ξεκουράζεστε μετά από μια μεγάλη μέρα ; Ή ποια είναι η καλύτερη συντροφιά για ένα καλό βιβλίο; 

Προσωπικά ανάβω το κεράκι μου και αφήνω το βιβλίο να με ταξιδέψει. Ειδικά όταν μιλάμε για τα κεράκια της εταιρείας Candle lab το ταξίδι είναι σίγουρο . Μου έστειλαν και τους ευχαριστώ πάρα πολύ 3 κεριά με άρωμα Σοκολάτα- Μπανάνα , Dove και Sahara , τα λατρεύω και τα τρία . Εννοείται ότι είμαι ανυπόμονη και ήθελα να δω πως μυρίζουν και τα τρία ωσποτε ξεκίνησα την καύση και στα τρία.


Αρχικά να σας πω ότι είναι κεριά φτιαγμένα από σόγια, μυρίζουν υπέροχα , η ποικιλία αρωμάτων είναι απίστευτη! Δεν καίγονται γρήγορα , ειδικά αν ακολουθήσετε τις οδηγίες που έχει μέσα το κάθε κουτί που στέλνει η εταιρεία , το κερί σας θα κρατήσει πολύ περισσότερο! 

Μυρίζει ο χώρος υπέροχα και κατά τη διάρκεια της καύσης του κεριού αλλά και κρατάει αρκετά μετά που θα το σβήσετε .


Ακόμα και για κάποιον ο οποίος δεν αντέχει τις "βαριές" μυρωδιές είναι απίστευτα , ειδικά το σοκολάτα μπανάνα είναι τόσο απαλό και ταυτόχρονα μυρωδάτο . Όταν το ανοίγεις το βαζακι ( γιατί δεν σας είπα ότι έρχονται σε απίστευτα βαζακια ) θες να πάρεις ένα κουταλάκι και να το φας !

Μπορείτε να τους βρείτε και στο Instagram --> candlelab.gr 

https://instagram.com/candlelab.gr?igshid=kr9ss2g35oez

αλλά και στο eshop τους https://candlelab.gr/

 Απίστευτη ποικιλία αρωμάτων και Reed Diffusers 

Από μένα 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Σχόλια